Pravne napomene

Svako korištenje www.maskice.hr podložno je niže navedenim uvjetima. Sadržaj objavljen na ovoj web stranici smije se kopirati samo u nekomercijalne svrhe i samo za individualnu upotrebu uz poštivanje svih autorskih prava, drugih vlasničkih prava i svakog navedenog ograničenja prava. Stoga se ona ne smije dalje kopirati, reproducirati ili na neki način distribuirati bez izričitog pristanka Svijet Maskica d.o.o.

Svijet Maskica d.o.o. uložit će razuman napor kako bi se na navedenoj web stranici našli točni podaci, ali ne može biti odgovoran za njihovu potpunost. Svi korisnici koji pristupaju na www.maskice.hr stranicu koriste njezin sadržaj na vlastitu odgovornost. Svijet Maskica d.o.o. neće biti odgovorna ni za kakve direktne, slučajne, posljedične, indirektne ili kaznene štete koje su nastale iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja www.maskice.hr ili zbog bilo koje greške ili nepotpunosti u njenom sadržaju.

Ova web stranica sadrži informacije treće strane i veze do drugih Internet stranica nad kojima Svijet Maskica d.o.o. nema kontrolu. Kad god je to moguće, takve se informacije u skladu s time i označavaju. Svijet Maskica d.o.o. nije odgovoran niti za točnost niti za bilo koji drugi aspekt takvih informacija i ne preuzimaju nikakvu odgovornost za takve informacije. Svijet maskica d.o.o. zadržava pravo izmjene sadržaja ove web stranice na bilo koji način, u bilo kojem trenutku i iz bilo kojeg razloga, i neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

Besplatna dostava
Besplatna dostava

Za sve narudžbe iznad 30,00€

Brza i sigurna dostava
Brza i sigurna dostava

Brza dostava u roku od 3-5 radnih dana

Vaše zadovoljstvo uvijek na prvom mjestu
Vaše zadovoljstvo uvijek na prvom mjestu

100% sigurna i povoljna kupnja iz vašeg naslonjača

Tečaj €/kn: 7,53450 2022-09-01 00:47:47