Pravila za nagradne igre

Opća pravila sudjelovanja na nagradnim igrama u kojima dijelimo naše proizvode na društvenim mrežama su kako slijedi:

Zemlja sudjelovanja

Ne može se sudjelovati u nagradnim igrama van teritorija Republike Hrvatske.

Maloljetne osobe

Korištenje usluga Maskice.hr odobrava se isključivo punoljetnim osobama. Uporaba i korištenje Maskice.hr od strane djece ili maloljetnih osoba nije dozvoljena, te su roditelji i/ili skrbnici dužni o tome voditi računa, u protivnom preuzimaju sva prava i obveze nastale takvim korištenjem, a Maskice.hr ne odgovara za eventualne posljedice takvog korištenja.

Društvene mreže

Naše nagradne igre nisu sponzorirane ili povezane na ikoji način s Facebookom, Instagramom ili bilo kojom drugom društvenom mrežom na kojoj smo objavili nagradnu igru.

Uvjeti nagradne igre

Opća pravila sudjelovanja u nagradnim igrama se nalaze na ovoj stranici, no točna i specifična pravila za svaku nagradnu igru se nalaze u objavi na društvenim mrežama koja je vezana uz istu. Dakle, u objavi se uvjetuje način raspodjele proizvoda, odabrani proizvodi za koje se sudjeluje te uvjeti za pobjedu u igri.

Koliko puta se može sudjelovati

U svakoj nagradnoj igri jedna osoba može sudjelovati samo jedan put.

Proizvodi

Maskice.hr ne jamči da fotografije proizvoda u potpunosti odgovaraju izgledu samog proizvoda. Za moguće nenamjerne greške kod opisa proizvoda ne odgovaramo. Moguće su različitosti stvarnog proizvoda i fotografije proizvoda te opisanog proizvoda na ovim stranicama, ukoliko proizvođač izmijeni neku od karakteristika ili sadržaj proizvoda. Svi opisi se redovito i detaljno provjeravaju.

Dostava

Pobjedniku nagradne igre se proizvod(i) dostavlja na trošak Maskica.hr.

Objave korisnika

Sudjelovanjem u nagradnoj igri se korisnik slaže da Maskice.hr može koristiti fotografije i komentare objavljenje na društvenim stranicama Maskica.hr. 

Fond

Fond, odnosno vrijednost proizvoda u nagradnoj igri je opisan u objavi.

Rok za odaziv

Dobitnici nagradnih igara moraju odgovoriti na naše poruke ili se sami javiti unutar 15 dana za primitak proizvoda. Ako se ne jave unutar tog roka, njihova pobjeda je nevažeća.

Spor

Za eventualne sporove je odgovoran Općinski sud u Zagrebu.

Podaci

Radi sudjelovanja u nagradnoj igri sudionik pristaje na davanje svojih osobnih podataka (ime, prezime, adresa stanovanja i broj telefona) da bi se proizvod mogao dostaviti na njihovu adresu (u slučaju da se proizvod dostavlja).

Zamjena za novac

Dobivene nagrade se ne mogu zamijeniti za novac.
Besplatna dostava
Besplatna dostava

Za sve narudžbe iznad 30,00€

Brza i sigurna dostava
Brza i sigurna dostava

Brza dostava u roku od 3-5 radnih dana

Vaše zadovoljstvo uvijek na prvom mjestu
Vaše zadovoljstvo uvijek na prvom mjestu

100% sigurna i povoljna kupnja iz vašeg naslonjača

Tečaj €/kn: 7,53450 2022-09-01 00:47:47