Zašto svi lude za Karl Lagerfeld maskicama i tko je uopće Karl?

Zašto svi lude za Karl Lagerfeld maskicama i tko je uopće Karl?


Karl Lagerfeld je poznati svjetski dizajner koji je najveću slavu stekao kada je postao kreativni direktor modne kuće Chanel. Učinio je Chanel jednom od najluksuznijih modnih kuća na svijetu, modernizirao je brend i pritom ostavio prepoznatljive linije Chanela. Karl je kreirao za čak 3 brenda: Chanel, talijanski brend Fendi i za svoj brend s vlastitim imenom. Lagerfeld je imao nevjerojatnu moć i količinu kreative da kreira za tri brenda, a učini svakim od njih posebnim.


Karl Lagerfeld je održavao svoj upečatljiv izgled, a svoj dugi sijedi rep kose je sam njegovao. Zaštitni znak su mu bile crne naočale i kožne rukavice koje nije skidao sa sebe. Ne smijemo zaboraviti spomenuti i njegovu birmansku mačku Choupette kojoj je ostavio svoje naslijeđe. Mačka je postala dio njegovo identiteta kao i Karl Lagerfeld brenda.


Stoga nije čudo da svi širom svijeta žele imati dizajn Karla Lagerfelda - vječne ikone!


A mi vam donosimo ekskluzivnu kolekciju maskica za mobitel Karl Lagerfeld dizajna. Našu široku kolekciju smo obogatili bojama koje će vam savršeno pristajati ovo ljeto. Osim što štiti mobitel od oštećenja i ogrebotina, maskica je odličan modni dodatak koji će naglasiti svaki stil.


Novi dizajni se nalaze na mekanim silikonskim maskicama koji će pružiti vrhunsku udobnost. Finalni premaz maskice donosi baršunasti efekt pri dodiru, a nježna unutrašnjost će osigurati da mobitel bude zaštićen od udaraca i ogrebotina. Imaju precizno izrezane otvore za brz i nesmetan pristup za punjenje i slušalice. Maskica prelazi preko bočnih tipki i štiti ih, ali je sloj na tipkama posebno dizajniran za nježni dodir.


Također, dizajni dolaze na šljokičastim maskicama 3u1 u raznim bojama. Svoj naziv su dobile zbog troslojnog materijala koji će se pobrinuti da vaš mobitel bude zaštićen.


Neka maskica za mobitel bude tvoj modni dodatak!
Besplatna dostava
Besplatna dostava

Za sve narudžbe iznad 30,00€

Brza i sigurna dostava
Brza i sigurna dostava

Brza dostava u roku od 3-5 radnih dana

Vaše zadovoljstvo uvijek na prvom mjestu
Vaše zadovoljstvo uvijek na prvom mjestu

100% sigurna i povoljna kupnja iz vašeg naslonjača

Tečaj €/kn: 7,53450 2022-09-01 00:47:47