Staviš maskicu i mobitel je napunjen?

Staviš maskicu i mobitel je napunjen?


Punjenje mobitela nikada nije bilo brže i lakše!


Kako proces punjenja preko maskice uopće funkcionira?


Da biste napunili bateriju potrebne su vam 2 stvari; maskica koja u sebi sadrži magnet i prijenosna baterija koja se prijanja uz mobitel. Vrlo praktično ako izbivate iz kuće na duže periode ili putujete, ne morate voditi brigu o bateriji i kabelima.

Mi vam donosimo široku ponudu magnetnih maskica i po čemu se svaka razlikuje, bez obzira imate li prijenosnu bateriju oduševit će vas njihov izgled i prekrasne boje!


1. Šljokičaste maskice

Maskice koje imaju istaknute kromirane rubove i otvor kamere, a imaju mogućnost promjene svog izgleda. Sve što trebate je izvuči unutarnju svjetlucavu površinu i dobili ste prozirnu maskicu, dolaze i u velikom broju boja! 2u1 maskice će nedvojbeno odlično zaštiti mobitel i kameru s ispupčenim rubovima oko leća.



2. Mekane maskice

Maskica izrađena od silikonske gume mekane na dodir koja će savršeno sjedati na vaš dlan i posebni odabrani materijali će štiti mobitel od svih udaraca, ogrebotina i oštećenja. Maskice možete odabrati čak i u širokom broju nijansa.



3. Prozirna maskica

Prednost ove maskice je što nudi zaštitnu leće kamere koja se može lako ukloniti. Osim što će se odmah prilagoditi maskica prijenosnoj bateriji, zaštiti će mobitel sa svih strana. Magnetna maskica koja će istaknuti boju i elemente vašeg mobitela.


Besplatna dostava
Besplatna dostava

Za sve narudžbe iznad 30,00€

Brza i sigurna dostava
Brza i sigurna dostava

Brza dostava u roku od 3-5 radnih dana

Vaše zadovoljstvo uvijek na prvom mjestu
Vaše zadovoljstvo uvijek na prvom mjestu

100% sigurna i povoljna kupnja iz vašeg naslonjača

Tečaj €/kn: 7,53450 2022-09-01 00:47:47