Široka ponuda maskica za Samsung Galaxy S20 | S20+ | S20 Ultra!

Široka ponuda maskica za Samsung Galaxy S20 | S20+ | S20 Ultra!


Kao što ste mogli vidjeti, Samsung je upravo u San Franciscu predstavio nove Galaxy S20 uređaje, a mi smo se imali već imali prilike poigrati njima. Proteklih mjeseci procurilo je dosta detalja o ovim uređajima, a onaj koji je definitivno bio najinteresantniji jest dolazak nove 108 MP kamere. I bome, dosta informacija pokazalo se točnim, ali Samsung je ipak uspio mnoge od njih sakriti od očiju javnosti.

Predstavljamo vam najnovije modele Samsungove "S" linije te pripadajuće maskice dostupne za narudžbu.
 
1. Samsung Galaxy S20
 
 
Dizajnom, nova S20 linija najviše podsjeća na S9. Samsung novom serijom svojih premium uređaja donosi naprednu 5G tehnologiju i umjetnu inteligenciju. Uz vrhunsku kameru, Galaxy S20 serija omogućuje jednostavnije i naprednije iskustvo svakodnevnog korištenja pametnih telefona – od personaliziranog odabira glazbe, optimizacije reprodukcije videozapisa te igranja videoigara. Kamera na Galaxy S20 nudi super visoku rezoluciju (64Mpx), koja otkriva jasno sve detalje fotografije. Uz novu generaciju Exynos 990 osmerojezgrenog procesora izrađenog u 7nm procesu, dobivamo neusporedivo brži i fluidniji rad mobitela u odnosu na aktualne uređaje.
 
 
2. Samsung Galaxy S20+
 
 
Kao i njegov manji brat, S20+ donosi primarnu 12 Mpx kameru s f/1.8 otvorom blende. Prevagu u odnosu na aktualne uređaje u ponudi donosu telefoto kamera koja broji čak 64 Mpx! S obzirom na močan procesor ispod haube, Samsung je opremljen s baterijom kapaciteta 4500 mAh koja nudi autonomiju od 24h+ uz aktivno korištenje uređaja. Punjenje baterije s ovolikim kapacitetom traži i kvalitetno punjenje pa tako Samsung nudi punjač sa snagom od 25W za brzo punjenje.
 
 
3. Samsung Galaxy S20 Ultra
 
 
Brže, jače, veče. Riječi koje definitivno opisuju Samsung Galaxy S20 Ultra. Neprikosnoveni flagship Samsungove "S" linije zapanjuje svojim performansama. Ispod haube Samsungove krilatice nalazi se Samsungov Exynos osmojezgreni procesor, 16 GB RAM memorije, interna memorije veličine čak i do 512 GB te izrdržljiva baterija od 5000 mAh. Komponente pružaju performanse kojih bi se posramila i moderna računala. Definitivno najveća prednost Samsungove "mašine" je glavna kamera od čak 108 Mpx s otvorom blende f/1.8. Glavna novost Samsunga je tzv. Space zoom, što je svojevrsni hibridni zoom koji se služi umjetnom inteligencijom i "viškom piksela" kako bi uvećao fotografiju čak 100x!

 
Široka ponuda maskica za Samsung Galaxy S20 | S20+ | S20 Ultra!
 
 
Dok očekujete jedan od prednaručenih Samsung "S" uređaja, dočekajte ga spremni uz kvalitetnu maskicu. U maskice.hr web shopu možete odabrati jedan od 4 najpopularnija modela maskica. U ponudi imamo ultra tanke silikonske maskice, preklopne futrole, silikonske maskice u boji te Anti Shock maskice za poboljšanu zaštitu vašeg Samsung uređaja. Za one malo maštovitije u ponudi imamo i šarene silikonske maskice s preko 200 različitih motiva.
 
   

 
Predstavili smo vam tri perjanice Samsungove ponude uređaja te najpopularnije i najkvalitetnije ''on budget'' maskice. Za pregled kompletne zaštitne opreme posjetite naš maskice.hr web shop ili jednu od naših poslovnica u gradu Zagrebu. Ukoliko vam se svidjela naša recenzija ne zaboravite pregledati i ostale maskice.hr novosti.

Besplatna dostava
Besplatna dostava

Za sve narudžbe iznad 30,00€

Brza i sigurna dostava
Brza i sigurna dostava

Brza dostava u roku od 3-5 radnih dana

Vaše zadovoljstvo uvijek na prvom mjestu
Vaše zadovoljstvo uvijek na prvom mjestu

100% sigurna i povoljna kupnja iz vašeg naslonjača

Tečaj €/kn: 7,53450 2022-09-01 00:47:47