Najpopularnije maskice za Samsung Galaxy A52 5G

Najpopularnije maskice za Samsung Galaxy A52 5G


Samsung Galaxy ponudio je svojim korisnicima super brzu 5G povezivost za djelić cijene najkvalitetnijih Samsung S uređaja. Zahvaljujući svojim performansama i izgledu, novi uređaji nude iznimno veliku vrijednost za novac. Ako ste se odlučili za nadogradnju na Galaxy A52 5G, zasigurno ćete ga htjeti i zaštititi. Imajući to na umu, u najuži smo izbor uvrstili najbolju opremu na temelju posebnosti dizajna, troškova i zaštite.
 
Top 5 Samsung Galaxy A52 5G maskice
   
1. Silikonska Carbon Maskica za Galaxy A52 5G
 
 
Zaštitite uređaj od ogrebotina, udaraca i padova maskicom napravljenom od karbonskih vlakana. Odlikuje se robusnim, fleksibilnim, teksturiranim TPU silikonom dovoljno čvrstim da zaštiti vaš uređaj. Fleksibilna i robusna TPU jezgra odlikuje se shockproof konstrukcijom koja je spojena sa karbonskim vlaknima unutar same maskice te brušenim metalnim završetkom na stražnjoj strani. Unutarnja tekstura maskice također pospješuje zaštitu vašeg uređaja te pomaže u ravnomjernom raspoređivanju topline kako bi se spriječilo pregrijavanje uređaja unutar maskice.
 
   
   

 
2. Slim Magnet Futrola za Galaxy A52 5G - dostupna u više boja
 
 
Pružajući izvrsnu zaštitu u elegantnom paketu, preklopna PU silikonska futrola ima vanjsku oblogu s efektom carbon kože i mekom unutrašnjošću od mikrovlakana i silikona koji vašem uređaju pružaju jedinstven izgled i vrhunsku zaštitu. Osmišljena je prvenstveno za zaštitu vašeg uređaja uz moderni slim dizajn, kako ne bi dodavala veliko opterećenje i težinu vašem uređaju.
 
   
   

 
3. Obostrana 3D Prozirna Maskica za Galaxy A52 5G
 
 
Uzimajući u obzir dizajn i materijal kojim je 3D obostrana maskica napravljena, sa sigurnošću možemo reći da pruža maksimalnu zaštitu vašem uređaju. Sastoji se od stražnjeg dijela maskice koji se spaja sa prednjim dijelom te se postiže potpuna pokrivenost vašeg uređaja. Zbog svog tankog dizajna, odaziv na touch je neprimjetan, stoga možete nesmetano koristiti vaš uređaj.
 
   

 
 
4. Roar Anti-Shock Maskica za Galaxy A52 5G
 
 
Maskica pokriva stražnju i bočnu stranu te lagano prelazi preko rubova ekrana, ima original otvore te pristup svim gumbima i funkcijama. Zbog svojih zadebljanih Anti-shock rubova, otporna je i izdržljiva. Štiti od udaraca, nečistoće, padova, ogrebotina i ostalih oštećenja..
 
   

 
5. Silikonska Jednobojna Maskica za Galaxy A52 5G - dostupna u više boja
 
 
Napravljena od jakog i izdržljivog materijala za dugotrajnu zaštitu što garantira fleksibilnost maskice i dugotrajnu zaštitu vašeg uređaja. Dodatni materijal koji se upotrebljava daje neklizajuću prevlaku na maskici za dodatno prianjanje te umanjuje šansu za ispadanje uređaja. Maskica je dizajnirana tako da bude tanka, lagana i izdržljiva. Sa novim dizajnom ultra tanke silikonske maskice, vaš uređaj ostaje iste težine. Svaka maskica dizajnirana je specijalno za svaki uređaj, uključujući posebno istaknute izreze za sve funkcijske tipke, kameru i punjač, kako bi se osiguralo nesmetano nošenje maskice.
 
   

 
Odvažite se i naručite dodatnu opremu za svoj mobitel jer tek tada ćete moći u potpunosti iskusiti sve o čemu smo ovdje pisali. Nakon što vam željeni proizvod stigne na adresu, nikada nećete pomisliti kako ste bacili svoj novac u vjetar. Zaljubit ćete se u svoju novu maskicu i htjeti dodatno upotpuniti svoj stil novim maskicama za mobitel ili kaljenim staklom.
 
Za pregled kompletne zaštitne opreme posjetite naš maskice.hr web shop ili jednu od naših poslovnica u gradu Zagrebu. Ukoliko vam se svidjela naša recenzija ne zaboravite pregledati i ostale maskice.hr novosti.

Besplatna dostava
Besplatna dostava

Za sve narudžbe iznad 30,00€

Brza i sigurna dostava
Brza i sigurna dostava

Brza dostava u roku od 3-5 radnih dana

Vaše zadovoljstvo uvijek na prvom mjestu
Vaše zadovoljstvo uvijek na prvom mjestu

100% sigurna i povoljna kupnja iz vašeg naslonjača

Tečaj €/kn: 7,53450 2022-09-01 00:47:47