Kako će izgledati novi Iphone 15 i kada nam stižu maskice u ponudu?

Kako će izgledati novi Iphone 15 i kada nam stižu maskice u ponudu?


Nagađanja ne prestaju, a što se približava rujan sve ih je više. Svakim izbacivanjem novog modela očekivanja su velika. 

 

Stiže li nam nova boja?
Apple se do sada držao nekoliko boja koje su davale dojam elegancije. Standardne boje su bile siva,bijela i zlatna. Prošle godine je uvedena tamno plava koja je nastavila niz. Do sad je apple jeftinije uređaje predstavljao u jarkim bojama.Prema neslužbenim informacijama ove godine bi mogli predstaviti novu boju ‘duboku crvenu’ koja bi se odnosila i na Pro modele.

Velike promjene u dizajnu?
Svima je već poznato da novi Apple modeli dolazi sa USB-C ulazom za punjenje i prijenos podataka. 

Prema nagađanjima Pro modeli bi trebali dobiti tanje i zakrivljenije rubove u odnosu na Iphone 14 Pro. Dublja zakrivljenja će bit na modele Iphone 15 Pro, dok će Iphone 15 imati ravnije rubove kao Iphone 14.

Tipka za glasnoću će poprimiti novi izgled, dvije tipke za glasnoću će zamijeniti jedna duža. Tipka za stišavanje bi mogla zamijeniti tipka slična action-buttonu koja se nalazi na Apple Watchu Ultra.

Kakva poboljšanja možemo očekivati kod kamere?
Apple će uvesti najnovije senzore u svoje iPhone uređaje koji poboljšavaju zasićenja za svaki pixel, uloviti više svjetla bez premale ili velike ekspozicije.

Senzori će i značajno olakšati kreiranje portreta gdje su najčešći problem pozadinska svjetla. Jedino pitanje koje ostaje, jest hoće li se odnositi samo na Pro modele. 

U rujnu ćemo znati koliko ovih glasina je istinito. Ukoliko planirate nabaviti novi Iphone, maskice.hr će već u sljedećih nekoliko dana imati dostupne maskice!

Besplatna dostava
Besplatna dostava

Za sve narudžbe iznad 30,00€

Brza i sigurna dostava
Brza i sigurna dostava

Brza dostava u roku od 3-5 radnih dana

Vaše zadovoljstvo uvijek na prvom mjestu
Vaše zadovoljstvo uvijek na prvom mjestu

100% sigurna i povoljna kupnja iz vašeg naslonjača

Tečaj €/kn: 7,53450 2022-09-01 00:47:47