Upravo smo krenuli i na slovensko tržište s mrphonecase.si!

Upravo smo krenuli i na slovensko tržište s mrphonecase.si!


Krenuli smo širiti poslovanje i van Hrvatske! Pošto neprestano pokušavamo naći načine da unaprijedimo svoje poslovanje i kvalitetu naših usluga, odlučili smo da je Slovenija izvrstan korak naprijed za maskice.hr. Zašto i susjedi ne bi imali priliku zaštititi svoje mobitele s najboljim maskicama na tržištu? 

MrPhoneCase.si

Od danas, krećemo ozbiljno s poslovanjem i u drugim državama. Prva na redu je Slovenija sa stranicom https://mrphonecase.si/, a nakon toga ćemo se širiti i na druge države u Europskoj Uniji. Cilj nam je pružiti jednako kvalitetnu opremu za mobitele i druge uređaje kao i u Hrvatskoj. Osim webshopa, koji je sada otvoren i za Slovence, razmišljamo i o tome da otvorimo trgovinu u jednom od slovenskih gradova (najvjerojatnije u Ljubljani) te da time širimo hrvatsku kvalitetu i proizvode na inozemna tržišta. 

Webshop je u suštini dosta sličan jer nam je to dio brenda, ali jedan dodatak koji imamo na stranici je taj što se direktno na njoj može izraditi i svoj vlastiti "ovitek za telefon", kako kažu Slovenci. Dakle, moći će se unijeti svoja fotografija i dizajn te će se nakon toga odabrana maskica isprintati u našoj tiskari te slati ljudima na kućne adrese. Iako na mrphonecase.si, kao i na maskice.hr, imamo preko 700 različitih motiva za maskice, želimo kupcima pružiti priliku i da naprave svoju vlastitu maskicu koja iščitava njihovo ime, voljenu uspomenu ili nešto sasvim drugo po vlastitoj volji. To je kupcima na izbor. 

Webshop ćemo održavati sa svim proizvodima i motivima koje možete naći i na našoj glavnoj stranici te ćemo se truditi da je stranica održavana i čista od grešaka. Tako da se ne morate bojati ako odlučite preporučiti stranicu jednom od Vaših prijatelja iz Slovenije. 

Nadamo se da ćemo u skoroj budućnosti otvoriti i webshopove i trgovine za druge države, poput Njemačke, Italije, Švicarske, Srbije, Bosne, Mađarske i drugih. Napravit ćemo sve u svojoj moći da uskoro maskice.hr i MrPhoneCase postanu globalni brendovi za koje svi znaju. Za to će se pobrinuti naš izvrstan tim zaposlenika kojima smo jako zahvalni na njihovom radu i trudu. 

Besplatna dostava
Besplatna dostava

Za sve narudžbe iznad 30,00€

Brza i sigurna dostava
Brza i sigurna dostava

Brza dostava u roku od 3-5 radnih dana

Vaše zadovoljstvo uvijek na prvom mjestu
Vaše zadovoljstvo uvijek na prvom mjestu

100% sigurna i povoljna kupnja iz vašeg naslonjača

Tečaj €/kn: 7,53450 2022-09-01 00:47:47