Samsung Galaxy S24: Revolucija u mobilnoj tehnologiji

Samsung Galaxy S24: Revolucija u mobilnoj tehnologiji


Kakve promjene nam donosi Samsung Galaxy S24 serija?

Samsung, veliki rival Appleu, uvijek stvori veliki interes za svojim uređajima što nije čudo s obzirom da je prošle godine izbacio nekoliko novih modela koje su oduševili korisnike. Izašla je nova serija Samsung Galaxy S24 serija koja naizgled se čini u poprilično ista svojoj prethodnoj, ali to i nije baš tako.
 
Njihova najpopularnija serija je izbacila novu serija mobitela Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ i Galaxy S24. Velika novost koju je Samsung uveo jest AI inteligencija koja je u zadnjih godinu dana uzela zamaha, tako da nije čudo da je Samsung odlučio prvi uvesti AI inteligenciju te protresti svijet smartfona.
 
Inženjeri su naglasili da im je glavni cilj bio sa Galaxy AI razumjeti odnos ljudi koji imaju prema svome telefonu i način na koji koriste svoj Samsung uređaj na dnevnoj bazi te da u budućnosti vide veliki napredak i inovacije u navedenom području. Samsung želi educirati korisnike o svim naprednim značajkama koje ove pametni mobiteli nude te potaknuti na njihovo korištenje koje će im olakšati rukovanje uređajem.

Kako će AI inteligencija promijeniti iskustvo na Samsung uređaju?

Uz pomoć AI inteligencije će biti moguće prevoditi pozive i razgovore uživo na čak 13 jezika, zasad hrvatski nije uključen. Biti će omogućeno korištenje prevoditelja bez obzira jeste li spojeni na internet. Uz pomoć značajke chat assist se mogu prevesti poruke i chat, kao i odabrati je li želite da komunikacija bude službena ili nešto formalnija.

Samsung partnerstvo s Googleom, odnosno spajanje tražilice u drugim nativnim aplikacijama će omogućiti instant odgovore na postavljena pitanja. Ako imate pitanja u vezi predmeta u nekom videu ili nekog brenda, dobit ćete odmah odgovor na pitanja. 
 
Jedna od značajka nudi izbacivanje neželjenih objekata s fotografija, primjerice izrezati osobu i premjestiti je, ispravljanje nakošenih kutova i još mnogo toga. Samsung se pobrinuo da se ugradi novi čipset visokih performansi koji će moći podržati navedenu funkciju.

Hoće li se Samsung izgledom uvelike razlikovati od svojih prethodnika?

Naravno, poboljšanje i osvježenja uređaja se nalazi na svim komponentama uređaja. Još jedna velika novost je da su novi modeli Samsunga u potpunosti ravni, a tanji i ravnomjerni okvir omogućuje veću veličinu zaslona. Dokaz da idu u korak s vremenom je korištenje recikliranih materijala u proizvodnji svojih mobitela poput titana koji povećava izdržljivost i dugovječnost uređaja.
 
Dokaz da Samsung prati svoju konkurenciju vidimo po odabiru dostupnih boja. Galaxy S24 Ultra uređaj dostupan je u titan crnoj, titan sivoj, titan ljubičastoj te titan žutoj boji. Galaxy S24+ i Galaxy S24 modeli se mogu kupiti u oniks crnoj, mramorno sivoj, kobalt ljubičastoj i jantarno žutoj boji.
 
Maskice.hr prate tržište i potrebe kupaca tako da smo se pobrinuli da prvi imamo u ponudi maskice za najnoviju liniju Samsung uređaja!
Besplatna dostava
Besplatna dostava

Za sve narudžbe iznad 30,00€

Brza i sigurna dostava
Brza i sigurna dostava

Brza dostava u roku od 3-5 radnih dana

Vaše zadovoljstvo uvijek na prvom mjestu
Vaše zadovoljstvo uvijek na prvom mjestu

100% sigurna i povoljna kupnja iz vašeg naslonjača

Tečaj €/kn: 7,53450 2022-09-01 00:47:47