Maskice.hr otvara novu poslovnicu u Karlovcu!

Maskice.hr otvara novu poslovnicu u Karlovcu!


Uz širenje na međunarodnom tržištu, maskice.hr se u svom poslovanju trudi uvijek napredovati i poboljšavati uslugu. Zato smo odlučili otvoriti još jednu poslovnicu u centru Karlovca tako da bismo mogli pružiti naše odlične maskice, držače za mobitele i slično i drugim gradovima u Hrvatskoj. Odlična vijest za sve Karlovčane jer više neće morati čekati dostavu iz Zagreba, već će moći dobiti sve što im treba na licu mjesta. Ovo uključuje i naše usluge poput instaliranja kaljenog stakla, među ostalim. 

Trenutačno još radimo na tome da se prostor uredi našim (i Vašim) potrebama. Želimo svojim kupcima pružiti samo najbolje, a to najbolje svakako uključuje i ugodan i pregledan prostor unutar kojega ćete vrlo lako naći sve što Vam je potrebno. 

Nova poslovnica će se nalaziti u centru Karlovca na adresi Trg Petra Zrinskog 7. Otvorenje će biti 4.9. u 12 sati. Kao dodatni razlog za dolazak navodimo poklon bon od 100 HRK koji ćemo predati prvim kupcima koji uđu u našu poslovnicu. Imamo 10 kupona za podijeliti tako da najbrži korak dobiva!

Poslovnica u Karlovcu će imati isto radno vrijeme kao što imaju poslovnice u Zagrebu - od 8:00 do 20:00 radnim danom, a subotom od 8:00 do 16:00. Nedjeljom, naravno, ne radimo. Sve ostalo također ostaje isto, svu ponudu koju imamo u Zagrebu ćemo imati i u Karlovcu, a ako nešto nedostaje ili je nešto potrebno promijeniti - svoje pohvale i pritužbe možete slobodno proslijediti našem osoblju koje će se pobrinuti da je naša usluga na najvećem nivou. 

I to je to. Nadamo se da ćemo uskoro otvoriti poslovnice i u drugim gradovima diljem Hrvatske (a možda i vani) te time proširiti naše poslovanje i ponudu te unaprijediti svoje poslovanje. 

Besplatna dostava
Besplatna dostava

Za sve narudžbe iznad 30,00€

Brza i sigurna dostava
Brza i sigurna dostava

Brza dostava u roku od 3-5 radnih dana

Vaše zadovoljstvo uvijek na prvom mjestu
Vaše zadovoljstvo uvijek na prvom mjestu

100% sigurna i povoljna kupnja iz vašeg naslonjača

Tečaj €/kn: 7,53450 2022-09-01 00:47:47