iPhone 11, 11 Pro, 11 Pro Max serija maskica koju moraš vidjeti!

iPhone 11, 11 Pro, 11 Pro Max serija maskica koju moraš vidjeti!


Nastavljajući u još boljem izdanju od prethodne X serije uređaja, Apple pomiče granice svojom novom XI serijom mobitela koja će svakoga ostaviti bez daha. Danas ćemo vam predstaviti ''on budget'' maskice koje odlikuju garantiranom kvalitetom i uz to zaviriti u svijet inovacija na tržištu zaštitne opreme za vaš uređaj.

Predstavljamo vam najkvalitentiju i najpopularniju ''on budget'' zaštitnu opremu za vaš novi iPhone koja je odmah dostupna za narudžbu.
 
1. Ultra tanka silikonska maskica
 
 
TPU silikonska maskica napravljena je od jakog i izdržljivog silikona što garantira fleksibilnost maskice i dugotrajnu zaštitu vašeg uređaja. Dodatni materijal koji se upotrebljava daje neklizajuću prevlaku na maskici za dodatno prianjanje. Sadrži protuklizajuću prevlaku koja pruža dodatno prianjanje te umanjuje šansu za ispadanje uređaja. Ultra tanak dizajn ne pridodaje težinu vašem uređaju.
 
Dizajnirana tako da bude tanka, lagana i izdržljiva. Sa novim dizajnom ultra tanke silikonske maskice, vaš uređaj ostaje iste težine. Postojeći izrezi za sve funkcijske tipke omogućavaju nošenje maskice 0-24h. Svaka maskica dizajnirana je specijalno za svaki uređaj, uključujući posebno istaknute izreze za sve funkcijske tipke, kameru i punjač, kako bi se osiguralo nesmetano nošenje maskice.
 
 
2. Defender Anti-shock maskica
 
 
Dvoslojna maskica pruža optimalnu zaštitu od ogrebotina i padova. Dizajnirana je za one koji vode aktivni stil života. Osigurava veliku apsorpciju udara zahvaljujući svom TPU polimeru s precizno postavljenim kosturom za dodatnu zaštitu. Dizajn exo kostura proteže se tako da štiti ranjive dijelove vašeg uređaja, kao što su rubovi i bočne strane. Jednostavan pristup svim portovima, kontrolama i priključcima.
 
Maskica ima posebne izreze za glavne ulaze, funkcijske tipke te utore za punjač i kameru. Sadrži i taktilne gumbe koji su prekriveni kako bi vaš uređaj imao potpunu zaštitu.
 
 
3. Carbon Anti-shock maskica
 
 
Zaštitite uređaj od ogrebotina, udaraca i padova maskicom napravljenom od karbonskih vlakana. Odlikuje se robusnim, fleksibilnim, teksturiranim TPU silikonom dovoljno čvrstim da zaštiti vaš uređaj i u najtežim situacijama. Fleksibilna i robusna TPU jezgra odlikuje se shockproof konstrukcijom koja je spojena sa karbonskim vlaknima unutar same maskice te brušenim metalnim završetkom na stražnjoj strani.
 
Unutarnja tekstura maskice također pospješuje zaštitu vašeg uređaja te pomaže u ravnomjernom raspoređivanju topline kako bi se spriječilo pregrijavanje uređaja unutar maskice. Izrađena da traje i da izgleda dobro, zaštitna maskica od karbonskih vlakana naglašava prekrasan dizajn vašeg uređaja, dok teksturirani dio maskice nudi sigurniji zahvat bez proklizavanja uređaja iz ruku. Uz taktilne gumbe koji su uključeni u dizajn ove zaštitne maskice, možete biti sigurni da imate maskicu koja će u potpunosti zaštititi vaš uređaj. Taktilni prekrivači gumba djeluju savršeno i štite vaše ranjive bočne gumbe od oštećenja.
 
 
4. Mat silikonska maskica
 
 
OEM Mat silikonska maskica idealan je proizvod za ljubitelje klasike. Visokokvalitetni silikon u kombinaciji s unutarnjom oblogom od mikrovlakana osigurava zaštitu telefona na najvišoj razini. Mat, gumirani premaz štiti od slučajnog proklizavanja uređaja iz ruke, tako da uporaba telefona postaje još ugodnija nego prije. Precizni izrezi za funkcijske tipke, utičnicu za punjač i kameru osiguravaju punu funkcionalnost pametnog telefona.

 
   

 
Predstavili smo vam četiri najpopularnije I najkvalitetnije ''on budget'' maskice za novu iPhone XI seriju uređaja. Za pregled kompletne zaštitne opreme posjetite naš maskice.hr web shop ili jednu od naših poslovnica u gradu Zagrebu. Ukoliko vam se svidjela naša recenzija ne zaboravite pregledati i ostale maskice.hr novosti.

Besplatna dostava
Besplatna dostava

Za sve narudžbe iznad 30,00€

Brza i sigurna dostava
Brza i sigurna dostava

Brza dostava u roku od 3-5 radnih dana

Vaše zadovoljstvo uvijek na prvom mjestu
Vaše zadovoljstvo uvijek na prvom mjestu

100% sigurna i povoljna kupnja iz vašeg naslonjača

Tečaj €/kn: 7,53450 2022-09-01 00:47:47