Imamo dvije nove stranice za personalizirane maskice i šalice!

Imamo dvije nove stranice za personalizirane maskice i šalice!


Napravili smo dvije nove stranice s kojima možete sami uređivati proizvode koje želite kupiti. Tako da, ako želite tisak na šalice ili personalizirane maskice za mobitel, samo kliknite na linkove. 

U pitanju su, naravno, MojaŠalica.hr i MojaMaskica.hr. To je potez na koji smo se pripremali neko vrijeme kako bismo svojim korisnicima omogućili u potpunosti personaliziranu kupovinu

Imamo i novi dizajner, koji je puno lakše koristiti na mobilnim uređajima, a na osobnom računalu je još pet puta lakše.

Neke od novih funkcionalnosti koje imamo jeste da sada možete dodavati oblike i mijenjati im boju, dodavati fotografije sa servisa poput Pixabaya, dodavati više različitih fotografija, dodavati tekst kao masku preko samog dizajna, dodavati naše dizajne i kombinirati ih s Vašima, crtati i još puuno toga.

maskica i šalica s tiskom

Na MojaŠalica.hr možete naći šalice u različitim bojama na koje možete staviti print (narančasta, crvena, plava, zelena itd.), a imamo čak i magične šalice koje mijenjaju boju prilikom zagrijavanja šalice.

Cijena za šalice je 79 kn s besplatnom dostavom. Izuzetak je magična šalica koja košta 99 kn. 

Na MojaMaskica.hr, uz obične prozirne maskice koje smo imali i do sada, imamo i crne Premium maskice koje su puno jače i izdržljivije te puno ljepše izgledaju s određenim dizajnovima. Prozirna je i dalje vrlo dobra, no neki dizajnovi jednostavno ljepše izgledaju na crnoj maskici.

Cijena za maskice je 79 kn s besplatnom dostavom. Izuzetak je crna Premium maskica koja košta 99 kn.

Svakako preporučamo svima da se malo poigraju s našim novim funkcionalnostima.

Od sada na ovim stranicama možete i recenzirati naše proizvode, na jednostavniji način dolaziti do našeg kontakta i još svašta.

Uskoro na red dolazi i još jedna stranica na kojoj ćete moći raditi svoj vlastiti tisak na majice (s kapuljačom, kratke i ostale), no o tome ćemo malo više pričati kroz sljedećih nekoliko tjedana.

I to bi bilo to, nadamo se da ćemo i ubuduće biti Vaš izbor broj jedan za maskice za mobitel, a da ćemo za šalice, majice i ostalo uskoro to postati! 

Hvala Vam na svemu, bez Vas ništa od ovoga ne bi bilo moguće!

Besplatna dostava
Besplatna dostava

Za sve narudžbe iznad 30,00€

Brza i sigurna dostava
Brza i sigurna dostava

Brza dostava u roku od 3-5 radnih dana

Vaše zadovoljstvo uvijek na prvom mjestu
Vaše zadovoljstvo uvijek na prvom mjestu

100% sigurna i povoljna kupnja iz vašeg naslonjača

Tečaj €/kn: 7,53450 2022-09-01 00:47:47