Idealni mobiteli srednjeg cjenovnog ranga - Samsung Galaxy A51 & A71

Idealni mobiteli srednjeg cjenovnog ranga - Samsung Galaxy A51 & A71


Početkom godine Samsung je predstavio dva nova uređaja - Galaxy A51 i Galaxy A71. Ove pametne uređaje karakteriziraju poboljšane značajke, među kojima su inteligentnije performanse kamere, jedinstveni Infinity-O zaslon, te dugotrajnija baterija koja prati užurbani stil života. Od lansiranja prošle godine, Galaxy A serija postala je jedna od najomiljenijih serija pametnih telefona. Novi Galaxy A71 i Galaxy A51 donose bitne inovacije koje mogu zadovoljiti potrebe suvremenih korisnika, osobito kada je riječ o dizajnu, trajnosti baterije i mogućnostima.

U nastavku pogledajte nove modele uređaja iz Galaxy A serije, te pripadajuće maskice dostupne za narudžbu.
 
1. Samsung Galaxy A71
 
 
Veći model dolazi sa 6,7-inčnim Super AMOLED zaslonom, opremljen je osmojezgrenim Qualcomm SDM730 procesorom u kombinaciji sa 6 ili 8 GB RAM-a i 128 GB interne memorije koja je proširiva memorijskim karticama. Sadrži bateriju kapaciteta 4500 mAh s podrškom za 25W i 45W brzo punjenje, in-screen čitač otisaka prstiju, te čak četiri kamere. Primarna sadrži 64 MP senzor s f/1.8 otvorom blende, druga je ultra-širokokutna s 12 MP senzorom, treća je 5 MP macro, a četvrta senzor dubine. Selfie kamera dolazi s 32 MP senzorom.
 
 
2. Samsung Galaxy A51
 
 
Galaxy A51 je nešto manji. Dolazi sa 6,5-inčnim zaslonom, a ispod haube također donosi 8-jezgreni procesor. Raspolaže s 4 ili 6 GB RAM-a i 64, odnosno 128 GB interne memorije. Ovaj model ima i nešto manju bateriju, tj. 4000 mAh, a podržava 15W brzo punjenje. Jednako kao i veći mu brat opremljen je in-screen čitačem otisaka prstiju, ali donosi nešto drukčiji raspored četiriju kamera na poleđini. Primarna ima senzor od 48 MP i f/2.0 otvor blende, dok su ostale tri iste kao na modelu A71. Isto vrijedi i za prednju kameru.
 

Široka ponuda maskica za Samsung Galaxy A71 & A51!
 
 
Dok očekujete jedan od Samsung "A" uređaja, dočekajte ga spremni uz kvalitetnu maskicu. U maskice.hr web shopu možete odabrati jedan od 4 najpopularnija modela maskica. U ponudi imamo ultra tanke silikonske maskice, preklopne futrole, silikonske maskice u boji te Anti Shock maskice za poboljšanu zaštitu vašeg Samsung uređaja. Za one malo maštovitije u ponudi imamo i šarene silikonske maskice s preko 200 različitih motiva.
 
   

 
Predstavili smo vam tri perjanice Samsungove ponude uređaja te najpopularnije i najkvalitetnije ''on budget'' maskice. Za pregled kompletne zaštitne opreme posjetite naš maskice.hr web shop ili jednu od naših poslovnica u gradu Zagrebu. Ako vam se svidjela naša recenzija, ne zaboravite pregledati i ostale maskice.hr novosti.

Besplatna dostava
Besplatna dostava

Za sve narudžbe iznad 30,00€

Brza i sigurna dostava
Brza i sigurna dostava

Brza dostava u roku od 3-5 radnih dana

Vaše zadovoljstvo uvijek na prvom mjestu
Vaše zadovoljstvo uvijek na prvom mjestu

100% sigurna i povoljna kupnja iz vašeg naslonjača

Tečaj €/kn: 7,53450 2022-09-01 00:47:47