Silikonska Carbon Maskica za Huawei P10 – Black  • Stanje proizvoda: Novi proizvod
  • Dostava: 25.00 kn
  • Raspoloživost: Proizvod na stanju, naručite odmah

Visokokvalitetna Carbon silikonska maskica, debljine samo 0.3 cm.

Maskica pokriva stražnju i bočnu stranu te lagano prelazi preko rubova ekrana, ima original otvore te pristup svim gumbima i funkcijama.
Zbog svoje kvalitetne izrade otporna je i izdržljiva. Štiti od udaraca, nečistoće, padova, ogrebotina i ostalih oštećenja.


80.00 kn

Zašto kupiti?

  • Fleksibilna, čvrsta konstrukcija maskice
  • Vrhunski tanak i lagani teksturirani dizajn 
  • Taktilni gumbi
  • Jednostavan pristup svim portovima, kontrolama i priključcima

Čvrsto fleksibilno tijelo
Zaštitite uređaj od ogrebotina, udaraca i padova maskicom napravljenom od karbonskih vlakana. Odlikuje se robusnim, fleksibilnim, teksturiranim TPU silikonom dovoljno čvrstim da zaštiti vaš uređaj. Fleksibilna i robusna TPU jezgra odlikuje se shockproof konstrukcijom koja je spojena sa karbonskim vlaknima unutar same maskice te brušenim metalnim završetkom na stražnjoj strani. Unutarnja tekstura maskice također pospješuje zaštitu vašeg uređaja te pomaže u ravnomjernom raspoređivanju topline kako bi se spriječilo pregrijavanje uređaja unutar maskice.

Vrhunski teksturirani dizajn bez klizanja
Izrađena da traje i da izgleda dobro, zaštitna maskica od karbonskih vlakana naglašava prekrasan dizajn vašeg uređaja. Izgledati dobro je jedno, ali glavna funkcionalnost maskice je sigurniji zahvat uređaja. Ova teksturirana metoda nudi sigurniji zahvat bez proklizavanja uređaja iz ruku.

Taktilni gumbi
Uz taktilne gumbe koji su uključeni u dizajn ove zaštitne maskice, možete biti sigurni da imate maskicu koja će u potpunosti zaštititi vaš uređaj. Taktilni prekrivači gumba djeluju savršeno i štite vaše ranjive bočne gumbe od oštećenja.

SKU: 1060 Kategorija: