Samsung brzopunjivi bežični punjač EP-NG930BBEGWW


220.00 kn

Punjenje Vašeg mobitela postaje lakše nego ikada prije. Više nije potrebno spajati kablove u mobitel već ga je dovoljno postaviti na punjačku plohu.Sa Samsung Bežičnim Punjačem ste se oslobodili kablova, te ste si dali sigurno mjesto da Vam se mobitel puni kao npr. na noćnom ormariću ili radnom stolu. 

Bežični punjač je presvučen s tankim slojem umjetne kože koja omogućava lako punjenje i držanje uređaja.Sam punjač se može pretvoriti u dock za držanje mobitela bez problema.

Bežični punjač je koristan dodatak za sve mobitele koji podržavaju bežično punjenje prema Qi Standardu. Napunite mobitel bez kupovine dodatne punjačke opreme. Samo ga postavite na punjačku podlogu i punite mobitel. Punjač podržava tehnologiju Fast Charging-a.

Uz LED lampicu kojaje ugrađena možete vidjeti status punjenja bez da mičete mobitel sa punjača. Plavo svjetlo označava da se uređaj puni, dok zeleno svjetlo označava da je uređaj napunjen.

Naspram običnih bežičnih punjača, ovaj Samsungov originalni bežični punjač Vam daje lijep i oku ugodan dizajn koji se može uklopiti u sve okoline.

Karakteristike:

TipBežični
Izlazni naponDC 5V – 9V
Izlazna struja1.0 A
Ulazni portmicroUSB
Izlazni portBežična Ploča sa Qi Standardom i Fast Charging opcijom
Težina167 g
Podržani uređajiPodržani uređaji sa Qi Standardom punjenja
SKU: EP-NG930BBEGWW Kategorija: